Gryning-fåglar-hav. Foto: Frank Mckenna på Unsplash


 


Förutsättningar för att bli aktör i Nätverket Gestalt i Sverige

Symbol NGS

Att bli aktör/medlem i Nätverket Gestalt i Sverige, och därigenom åtnjuta alla de möjligheter som närvaron och synligheten på sajten ger, kostar 1200:- + moms under 2022.

 Så här gör du för att registrera dig:  Klicka här intill på "Skapa konto", så kommer du till ett formulär att fylla i. Välj sedan hela ditt namn som användarnamn (Förnamn[mellanslag]Efternamn) och ett lösenord, som du anger när du ska logga in igen framöver. Ditt användarnamn är sedan det som visas i gestaltutövarförteckningen.

Du kan här ladda upp en porträttbild av dig också. Hör av dig till Lars Berg om du behöver hjälp med beskärning eller annan bildbehandling.

Det är allt. Efter detta är du behörig att skicka in bidrag till sajten, annonsera egna evenemang eller bjuda in till dialog på olika sätt, så länge detta sker i samklang med de grundprinciper Nätverket Gestalt i Sverige står för.

Du är efter registreringen också sökbar som gestaltutövare på webbplatsen och kan när du vill uppdatera dina uppgifter genom att logga in till ditt konto och klicka på "Redigera" under ditt namn.

Har du frågor om aktörskapet, registrering, uppdatering av registret eller annat, hör av dig till:
Lars Berg, redaktör


Om du idag har en webbsida kan du skapa en länk till Nätverket Gestalt i Sverige genom att kopiera nedanstående html-kod och klistra in den på lämpligt ställe på din hemsida:

<a href="https://gestaltisverige.se">N&auml;tverket Gestalt i Sverige</a>

Banner med länk till Nätverket Gestalt i Sverige:

250 x 125 px:

Banner 250 x 125 px

  

 

 

 

Kopiera och skriv in följande länktext på din webbsida för att bannern ska placeras och fungera som en länk:

<a href="https://gestaltisverige.se"><img alt="N&auml;tverket Gestalt i Sverige" 
src="https://gestaltisverige.se/bilder/Banner_NGS-aktor_250x125px.jpg" 
width=250" height="125"></a>